Sofas Máj

MA100

Quality made in Europe / Czech Republic

Luxe 2-zits sofa in stalen structuur, gepoedercoat gegalvaniseerd. Daarnaast is de afneembare hoes gemaakt van polyurethaanschuim Dryfeel en bedekt met een buitenstof. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende moderne kleuren. Ook heeft het een luxe uitstraling dankzij de gevormde stalen constructie. Daarnaast is er een uitstekend zitcomfort door de zachtheid van de zitting. De 2-zits loungebank kan overal in de tuin of op het terras worden geplaatst. Tot slot maakt de 2-zits sofa deel uit van een prachtige luxe tuinset.

product code MA100
Collectie Máj
Prijs vanaf € 1.508,-
Egoé Website Logo

Technische informatie

Stalen constructie, verzinkt met poedercoating. Afneembare bekleding is gemaakt van polyurethaanschuim dryfeel en is bekleed met outdoorstof.

Design Ateliér Pelcl
Materiaal staal, outdoorstof
Afmetingen 1500 × 760 × 780 mm
Weight 16 kg
Stapelbaar Ja
Keuze kleur frame en outdoorstof

a) Levertijd: 4 – 8 weken na ontvangst aanbetaling of volgens voorraad. We zullen u altijd van tevoren laten weten wanneer uw goederen worden gemaakt of wanneer u de levering kunt verwachten.
b) De kleur van het product kan afwijken van die in de visualisatie (de visualisatie is alleen ter illustratie). De werkelijke kleur is afhankelijk van de kleur staal.

Egoé Website Logo

Downloads

Andere meubels uit collectie

Sofa
Máj MA100

Fauteuil
Máj MA102

Lage rechthoekige tafel
Máj Ma104

Kleine ronde hoge tafel
Máj MA103

Lage ronde tafel
Máj Ma105

Hoge ronde tafel
Máj Ma106

Egoé Website Logo

Afbeeldingen