Fauteuils Máj

MA102

Quality made in Europe / Czech Republic

Luxe fauteuil van een stalen constructie, verzinkt met poedercoating. Verder is de afneembare bekleding gemaakt van polyurethaanschuim Dryfeel en dat is dan weer bekleed met outdoorstof. Bovendien zijn ze leverbaar in verschillende moderne kleuren. Ook heeft het een luxe uitstraling door de stalen constructie met vormen. Daarnaast heeft het een uitstekend zit comfort door de zachte zitting. De relaxstoel kan overal in de tuin of op het terras terecht. Ten slotte maakt de stoel onderdeel uit van een mooie luxe tuinset.

product code MA102
Collectie Máj
Prijs vanaf € 950,-
Egoé Website Logo

Technische informatie

Stalen constructie, verzinkt met poedercoating. Afneembare bekleding is gemaakt van polyurethaanschuim dryfeel en is bekleed met outdoorstof.

Design Ateliér Pelcl
Materiaal staal, outdoorstof
Afmetingen 770 × 730 × 765 mm
Gewicht 9,1 kg
Stapelbaar Ja
Keuze kleur frame en outdoorstof

a) Levertijd: 4 – 8 weken na ontvangst aanbetaling of volgens voorraad. We zullen u altijd van tevoren laten weten wanneer uw goederen worden gemaakt of wanneer u de levering kunt verwachten.
b) De kleur van het product kan afwijken van die in de visualisatie (de visualisatie is alleen ter illustratie). De werkelijke kleur is afhankelijk van de kleur staal.

Egoé Website Logo

Downloads

Andere meubels uit collectie

Sofa
Máj MA100

Fauteuil
Máj MA102

Kleine ronde hoge tafel
Máj MA103

Lage rechthoekige tafel
Máj Ma104

Lage ronde tafel
Máj Ma105

Hoge ronde tafel
Máj Ma106

Egoé Website Logo

Afbeeldingen