Fauteuils Barka armleuning links

BA116

Quality made in Europe / Czech Republic

Luxe stoelen van een houten constructie en zitting. Daarnaast zitten er stalen strips aan zijkanten die zijn verzinkt en afgewerkt met poedercoating. Verder heeft het een rugleuning dat bekleed is met Batyline stof. Verder heeft het ook nog een afneembare armleuning en die is gemaakt van Dryfeel buitenschuim bekleed met outdoorstof. Bovendien leverbaar in verschillende moderne kleuren. Het heeft een luxe uitstraling door de houten constructie. En het heeft een uitstekend zit comfort. Vanwege de stoel multi(functioneel) inzetbaar is zijn ze dus makkelijk verplaatsbaar. De stoel maakt onderdeel uit van een mooie luxe tuinset.

product code BA116
Collectie Barka
Prijs vanaf € 965,-
Egoé Website Logo

Technische informatie

Houten constructie en zitting, stalen strips aan de zijkanten, zink gecoat met poedercoating, rugleuning bekleed met Batyline stof. Afneembare armleuning is gemaakt van Dryfeel buitenschuim bekleed met buitenstof.

Design studio 519
Materiaal houten constructie en zitting, stalen strips aan zijkanten, verzinkt met poedercoating, rugleuning bekleed met Batyline stof, armleuningen van buitenschuim DryFeel bekleed met buitenstof
Afmetingen 735 × 725 × 830 mm
Gewicht IPE hout 33,6 kg
Gewicht Acacia hout 29 kg
Stapelbaar Nee
Keuze kleur metalen frame, outdoorstof Batyline en armleuning
Keuze hout acacia/ IPE

a) Levertijd: 4 – 8 weken na ontvangst aanbetaling of volgens voorraad. We zullen u altijd van tevoren laten weten wanneer uw goederen worden gemaakt of wanneer u de levering kunt verwachten.
b) De kleur van het product kan afwijken van die in de visualisatie (de visualisatie is alleen ter illustratie). De werkelijke kleur is afhankelijk van de kleur staal.

Egoé Website Logo

Downloads

Andere fauteuils uit collectie

BA110 Fauteuils Barka

BA115 Fauteuils Barka

BA116 Fauteuils Barka

BA117 Fauteuils Barka

Egoé Website Logo

Afbeeldingen