Fauteuils Barka

BA110

Quality made in Europe / Czech Republic

Luxe stoelen van een houten constructie en zitting. Daarnaast zitten er stalen strips aan zijkanten die zijn verzinkt en afgewerkt met poedercoating. Verder heeft het een stalen rugleuning dat bekleed is met Batyline stof. Bovendien leverbaar in verschillende moderne kleuren. Het heeft een luxe uitstraling door de houten constructie. En het heeft een uitstekend zit comfort. Vanwege de stoel multi(functioneel) inzetbaar is zijn ze dus makkelijk verplaatsbaar. De stoel maakt onderdeel uit van een mooie luxe tuinset.

product code BA110
Collectie Barka
Prijs vanaf € 923,-
Egoé Website Logo

Technische informatie

Houten constructie en zitting, stalen strips aan zijkanten die zijn verzinkt en afgewerkt met poedercoating. Stalen rugleuning is bekleed met Batyline stof.

Design studio 519
Materiaal houten constructie, stalen strips aan de zijkanten, verzinkt met poedercoating, stalen rugleuning bekleed met Batyline
Afmetingen 670 × 725 × 830 mm
Gewicht IPE hout 31,9 kg
Gewicht  Acacia hout 27,2 kg
Stapelbaar Nee
Keuze kleur metalen frame, outdoorstof Batyline
Keuze hout acacia/ IPE

a) Levertijd: 4 – 8 weken na ontvangst aanbetaling of volgens voorraad. We zullen u altijd van tevoren laten weten wanneer uw goederen worden gemaakt of wanneer u de levering kunt verwachten.
b) De kleur van het product kan afwijken van die in de visualisatie (de visualisatie is alleen ter illustratie). De werkelijke kleur is afhankelijk van de kleur staal.

Egoé Website Logo

Downloads

Andere fauteuils uit collectie

BA110 Fauteuils Barka

BA115 Fauteuils Barka

BA116 Fauteuils Barka

BA117 Fauteuils Barka

Egoé Website Logo