Stoel Radium

LRE350

Quality made in Europe / Czech Republic

De constructie van de Radium fauteuil is gemaakt van Aluminium constructie met poedercoating. Zitting en rugleuning zijn gemaakt van houten latten, optioneel behandeld met teakolie. Het heeft aan beide zijdes een armleuning. Bovendien leverbaar in verschillende moderne kleuren. Het heeft een luxe uitstraling door de houten latten, optioneel behandeld met teakolie. En het heeft een uitstekend zit comfort. Vanwege de luxe design stoel multi(functioneel) inzetbaar is zijn ze dus makkelijk verplaatsbaar. De stoel maakt onderdeel uit van een mooie luxe tuinset.

product code LRE350
Collectie Radium
Prijs vanaf € 785,-
Egoé Website Logo

Technische informatie

Aluminium constructie met poedercoating. Zitting en rugleuning zijn gemaakt van houten latten, optioneel behandeld met teakolie.

Design studio 519
Materiaal aluminium structuur met poedercoating afwerking, zitting van houten latten, optioneel behandeld met teakolie
Afmetingen 600 × 720 × 850 mm
Gewicht IPE 22,3 kg
Gewicht Acacia 19,5 kg
Stapelbaar Nee
Keuze kleur constructie
Type hout acacia/ IPE

a) Levertijd: 4 – 8 weken na ontvangst aanbetaling of volgens voorraad. We zullen u altijd van tevoren laten weten wanneer uw goederen worden gemaakt of wanneer u de levering kunt verwachten.
b) De kleur van het product kan afwijken van die in de visualisatie (de visualisatie is alleen ter illustratie). De werkelijke kleur is afhankelijk van de kleur staal.

Egoé Website Logo

Downloads

Andere items uit collectie

Kruk Radium LRE115

Kruk Radium LRE450

Stoel Radium LRE350

Egoé Website Logo

Afbeeldingen