Barbecue Back To Fire

GRL104

Quality made in Europe / Czech Republic

Zwarte stalen BBQ-grill met vuurvaste coating en acacia poten. Verder is het rooster van roestvrij staal met handgrepen van acacia. De barbecue heeft een veelzijdig gebruik, u kunt hem onder andere gebruiken als barbecue, grill of terrashaard. Met aan beide kanten een een vak waar je spullen in kunt stallen en er boven op eten kunt bereiden. Vanwege de rooster op meerdere hoogtes kan is geen vlees te gek voor deze BBQ. Bovendien zit er een plaatje tussen de poten ter stevigheid en als houtopslag. Deze keuken op acacia poten is een echte uitbreiding voor outdoor cooking in de tuin. Verder is het een hoge BBQ-tafel die makkelijk verplaatsbaar is.

product code GRL104
Collectie Back to Fire
Prijs vanaf € 2.195,-
Egoé Website Logo

Technische informatie

Stalen BBQ-grill met vuurvaste coating en acacia poten. Rooster van roestvrij staal met handgrepen van acacia.

Design Ateliér Pelcl
Afmetingen 1520 × 545 × 900/1150 mm
Omschrijving stalen vuurkorf met vuurvaste coating, roestvrijstalen rooster met acacia poten.
Gewicht 67 kg
Stapelbaar Nee
Type hout acacia

a) Levertijd: 4 – 8 weken na ontvangst aanbetaling of volgens voorraad. We zullen u altijd van tevoren laten weten wanneer uw goederen worden gemaakt of wanneer u de levering kunt verwachten.
b) De kleur van het product kan afwijken van die in de visualisatie (de visualisatie is alleen ter illustratie). De werkelijke kleur is afhankelijk van de kleur staal.

Egoé Website Logo

Downloads

Andere items uit collectie

Egoé Website Logo

Afbeeldingen