Banken Barka 3-zits

BA136

Quality made in Europe / Czech Republic

Luxe 3-zits banken van een houten constructie en zitting. Daarnaast zitten er stalen strips aan zijkanten die zijn verzinkt en afgewerkt met poedercoating. Verder heeft het een rugleuning dat bekleed is met Batyline stof en ook een afneembare armleuning die gemaakt is van buitenschuim Dryfeel bekleed met buitenstof. Bovendien leverbaar in verschillende moderne kleuren. Het heeft een luxe uitstraling door de houten constructie. En het heeft een uitstekend zit comfort. Vanwege de 3-zits bank multi(functioneel) inzetbaar is zijn ze dus makkelijk verplaatsbaar. Deze luxe bank kan op alle plaatsen terecht.

product code BA136
Collectie Barka
Prijs vanaf € 1.611,-
Egoé Website Logo

Technische informatie

Houten constructie en zitting, stalen strips aan de zijkanten, verzinkt met poedercoating. Rugleuning is bekleed met Batyline, afneembare armleuningen zijn gemaakt van buitenschuim Dryfeel bekleed met buitenstof.

Design studio 519
Materiaal houten constructie en zitting, stalen strips aan zijkanten, verzinkt met poedercoating, rugleuning bekleed met Batyline, armleuningen van buitenschuim DryFeel bekleed met buitenstof
Afmetingen 1935 × 725 × 830 mm
Gewicht IPE hout 69,4 kg
Gewicht Acacia hout 60,2 kg
Stapelbaar Nee
Keuze kleur frame, rugleuning en armleuning
Keuze hout acacia/ IPE

a) Levertijd: 4 – 8 weken na ontvangst aanbetaling of volgens voorraad. We zullen u altijd van tevoren laten weten wanneer uw goederen worden gemaakt of wanneer u de levering kunt verwachten.
b) De kleur van het product kan afwijken van die in de visualisatie (de visualisatie is alleen ter illustratie). De werkelijke kleur is afhankelijk van de kleur staal.

Egoé Website Logo

Downloads

Andere items uit collectie

BA130 Banken Barka

BA132 Banken Barka

BA135 Banken Barka

BA136 Banken Barka

BA137 Banken Barka

BA138 Banken Barka

Egoé Website Logo

Afbeeldingen