Stoel met armleuning Tina

KL104

Quality made in Europe / Czech Republic

Luxe stoelen van modern strak stalen constructie, verzinkt met poedercoating. Verder is de zitting en rugleuning gemaakt van massief hout. Verder zijn de armleuningen bedekt met kunststof. Ook leverbaar in andere moderne kleuren. Het heeft een luxe uitstraling door stalen constructie. Bovendien heeft het een uitstekend zit comfort. Ook zijn ze makkelijk verplaatsbaar. Daardoor zijn ze ook makkelijk stapelbaar. De stoel maakt onderdeel uit van een mooie luxe tuinset.

product code KL104
Collectie Tina
Prijs vanaf € 393,-
Egoé Website Logo

Technische informatie

Stalen constructie, verzinkt met poedercoating. Zitting en rugleuning zijn gemaakt van massief hout, armleuningen zijn bedekt met kunststof.

Design studio 519
Materiaal stalen structuur, verzinkt met poedercoating afwerking, verzinkt met poedercoating afwerking, zitting en rugleuning van massief hout, armleuning bedekt met kunststof
Afmetingen 520 × 560 × 865 mm
Gewicht IPE hout 9,9 kg
Gewicht Acacia hout 8,7 kg
Stapelbaar Ja
Keuze kleur metalen frame
Keuze hout acacia/ IPE

Belangrijke informatie

a) Levertijd: 4 – 8 weken na ontvangst aanbetaling of volgens voorraad. We zullen u altijd van tevoren laten weten wanneer uw goederen worden gemaakt of wanneer u de levering kunt verwachten.
b) De kleur van het product kan afwijken van die in de visualisatie (de visualisatie is alleen ter illustratie). De werkelijke kleur is afhankelijk van de kleur staal.

Egoé Website Logo

Downloads

Andere producten uit collectie

KL100 Tina

KL102 Tina

KL103 Tina

KL104 Tina

KL105 Tina

KL106 Tina

Egoé Website Logo

Afbeeldingen