Bank Štok

STK610

Quality made in Europe / Czech Republic

Luxe hoge 3-zits kruk die bestaat uitsluitend uit houten onderdelen: massief houten planken, pluggen en wiggen. Hout is het enige materiaal dat in dit product wordt gebruikt. Bovendien leverbaar in verschillende designs zoals eiken, lariks, thermo-essen. Alle varianten zijn met olie behandeld om de natuurlijke schoonheid van het hout te benadrukken. Het heeft een luxe uitstraling door de stalen constructie. En het heeft een uitstekend zit comfort. Vanwege de hoge 3-zits bank multi(functioneel) inzetbaar is zijn ze dus makkelijk verplaatsbaar. Deze luxe bank kan op alle plaatsen terecht.

product code STK610
Collectie Štok
Prijs vanaf € 176,-
Egoé Website Logo

Technische informatie

De kruk bestaat uitsluitend uit houten onderdelen: massief houten planken, pluggen en wiggen. Hout is het enige materiaal dat in dit product wordt gebruikt.

U kunt kiezen voor het design van eiken, lariks of thermo-essen. Alle varianten zijn met olie behandeld om de natuurlijke schoonheid van het hout te benadrukken.

Design Daniel Golík, Michaela Homolová
Materiaal houten planken
Afwerking met olie
Afmeting 1000 x 180 x 665 mm
Gewicht 13 kg
Type of hout eik, lariks

a) Levertijd: 4 – 8 weken na ontvangst aanbetaling of volgens voorraad. We zullen u altijd van tevoren laten weten wanneer uw goederen worden gemaakt of wanneer u de levering kunt verwachten.
b) De kleur van het product kan afwijken van die in de visualisatie (de visualisatie is alleen ter illustratie). De werkelijke kleur is afhankelijk van de kleur staal.

Egoé Website Logo

Downloads

Andere items uit collectie

Egoé Website Logo

Afbeeldingen