Fauteuil Preva

LP375

Quality made in Europe / Czech Republic

De constructie van de Preva fauteuil is gemaakt van een stalen constructie, verzinkt met poedercoating. Verder heeft het stalen armleuningen met aan de bovenzijde een hogedruklaminaat (HPL) en bovenzijde gemaakt van houten latten die optioneel zijn behandeld met teakolie. Het heeft aan beide zijdes een armleuning. Bovendien leverbaar in verschillende moderne kleuren. Het heeft een luxe uitstraling door de speciale stalen constructie. En het heeft een uitstekend zit comfort. Uitermate geschikt voor ultiem relaxen in de tuin.

product code LP375
Collectie Preva
Prijs vanaf € 928,-
Egoé Website Logo

Technische informatie

Stalen constructie, verzinkt met poedercoating. Stalen armleuningen met aan de bovenzijde een hogedruklaminaat (HPL) en bovenzijde gemaakt van houten latten die optioneel zijn behandeld met teakolie.

Design studio 519
Materiaal structuur van massief hout, optioneel behandeld met teakolie, oppervlak van hogedruklaminaat (HPL), stalen elementen, verzinkt met poedercoating
Afmetingen 665 × 710 × 810 mm
Gewicht IPE 26,8 kg
Gewicht Acacia 23,9 kg
Stapelbaar Nee
Keuze kleur metalen frame, hogedruklaminaat (HPL)
Keuze hout acacia/ IPE

a) Levertijd: 4 – 8 weken na ontvangst aanbetaling of volgens voorraad. We zullen u altijd van tevoren laten weten wanneer uw goederen worden gemaakt of wanneer u de levering kunt verwachten.
b) De kleur van het product kan afwijken van die in de visualisatie (de visualisatie is alleen ter illustratie). De werkelijke kleur is afhankelijk van de kleur staal.

Egoé Website Logo

Downloads

Andere items uit collectie

Ligstoel Preva LP355

Krukje/tafel Preva LP365

Fauteuil Preva LP375

Egoé Website Logo

Afbeeldingen