Scherm Mario

MAR230

Quality made in Europe / Czech Republic

Luxe hoge brede scherm met een stalen onderstel, verzinkt met poedercoating en acacia latten van verschillende hoogtes worden optioneel behandeld met teakolie.Dit luxe scherm is een duurzaam tuinscherm, windscherm, zonnescherm of scheidingswand die zorgt voor de nodige privacy op je terras of in je tuin. De decoratieve 2-zijdige scheidingswand die als terras scherm voor buiten kunt gebruiken. Verder is het scherm dus multi(functioneel) inzetbaar. Hij komt overal te pas in de tuin. Hij is dus te gebruiken voor verschillende functies. Deze designscherm heeft een luxe uitstraling door de houten latten met een stalen onderstel. Bovendien geeft deze tuinscherm uw tuin een hele natuurlijke look. Het hoge brede terras scherm is ook makkelijk te verplaatsen, zodat je zelf makkelijk kan bepalen waar het scherm de wind, zon of privacy weghaalt. Zo kun je ieder seizoen genieten van jouw tuin en/of terras!

product code MAR230
Collectie Mario
Prijs vanaf € 965,-
Egoé Website Logo

Technische informatie

Stalen onderstel, verzinkt met poedercoating en acacia latten van verschillende hoogtes worden optioneel behandeld met teakolie.

Design studio 519
Materiaal stalen structuur, verzinkt met poedercoating, oppervlak van massief hout
Afmetingen 990 × 450 × 2100 mm
Gewicht Acacia 69,9 kg
Stapelbaar Nee
Keuze kleur constructie
Keuze hout acacia

a) Levertijd: 4 – 8 weken na ontvangst aanbetaling of volgens voorraad. We zullen u altijd van tevoren laten weten wanneer uw goederen worden gemaakt of wanneer u de levering kunt verwachten.
b) De kleur van het product kan afwijken van die in de visualisatie (de visualisatie is alleen ter illustratie). De werkelijke kleur is afhankelijk van de kleur staal.

Egoé Website Logo

Downloads

Andere items uit collectie

Scherm Mario MAR110

Scherm Mario MAR120

Scherm Mario MAR130

Scherm Mario MAR220

Scherm Mario MAR230

Egoé Website Logo