Stoelen Cora

LCR125

Quality made in Europe / Czech Republic

Luxe stoelen van modern strak aluminium constructie met poedercoating. Verder is de zitting gemaakt van houten latten en de rugleuning gemaakt van hogedruklaminaat (HPL). Ook leverbaar in andere moderne kleuren. Het heeft een luxe uitstraling door aluminium constructie. Bovendien heeft het een uitstekend zit comfort. Ook zijn ze makkelijk verplaatsbaar. Daardoor zijn ze ook makkelijk stapelbaar. De stoel maakt onderdeel uit van een mooie luxe tuinset.

product code LCR125
Collectie Cora
Prijs vanaf € 281,-
Egoé Website Logo

Technische informatie

Aluminium constructie met poedercoating. Zitting is gemaakt van houten latten, optioneel behandeld met teakolie en rugleuning is gemaakt van hogedruklaminaat (HPL).

Design Radek Hegmon, David Karásek
Materiaal aluminium structuur met poedercoating, zitting van hout, optioneel met olie behandeld, rugleuning van hogedruklaminaat (HPL)
Afmetingen 495 × 580 × 850 mm
Gewicht IPE 6,8 kg
Gewicht Acacia 5,7 kg
Stapelbaar Ja
Keuze kleur frame en hogedruklaminaat (HPL)
Keuze hout acacia/ IPE

a) Levertijd: 4 – 8 weken na ontvangst aanbetaling of volgens voorraad. We zullen u altijd van tevoren laten weten wanneer uw goederen worden gemaakt of wanneer u de levering kunt verwachten.
b) De kleur van het product kan afwijken van die in de visualisatie (de visualisatie is alleen ter illustratie). De werkelijke kleur is afhankelijk van de kleur staal.

Egoé Website Logo

Downloads

Andere items uit collectie

LCR 120 Stoelen Cora

LCR 125 Stoelen Cora

LCR 126 Stoelen Cora

LCR 127 Stoelen Cora

LCR 128 Stoelen Cora

LCR 225 Stoelen Cora

LCR 228 Stoelen Cora

LCR 610 Tafels Cora

LCR 615 Tafels Cora

LCR 620 Tafels Cora

LCR 625 Tafels Cora

LCR 630 Tafels Cora

LCR 635 Tafels Cora

Egoé Website Logo

Afbeeldingen