Lamp Laso

LAS100

Quality made in Europe / Czech Republic

Deze luxe lamp bestaat uit 3 delen: een voet, een lijf en een kop. De stalen basis is verzinkt en afgewerkt met poedercoating en het bovenoppervlak is bedekt met decoratief buitenmateriaal. Verder is de draagstang gemaakt van roestvrij staal, de lampenkap is gemaakt van aluminium. Bovendien zijn beide delen gepoedercoat. De kop is voorzien van LED-modules die zijn gecoat met acrylhars. De lamp heeft een 20 meter lange kabel waardoor ze op afstand gevoed kunnen worden. Verder kun je de lamp instellen op twee verschillende hoogtes. Namelijk hoog en laag. De lamp is ideaal voor buiten. Zo loop je nooit meer in het donker in je tuin of op het terras. De design lamp zorgt ook nog voor een gezellig sfeertje

product code LAS100
Collectie Laso
Prijs vanaf € 2.103,-
Egoé Website Logo

Technische informatie

Buitenlamp Laso bestaat uit 3 delen: een voet, een lijf en een kop. De stalen basis is verzinkt en afgewerkt met een poedercoating en het bovenoppervlak is bedekt met decoratief buitenmateriaal. De draagstang is gemaakt van roestvrij staal; de lampenkap is gemaakt van aluminium; beide delen zijn gepoedercoat. De kop is voorzien van LED-modules die zijn gecoat met acrylhars. De lamp heeft een 20 meter lange kabel waardoor ze op afstand gevoed kunnen worden en is in te stellen op twee verschillende hoogtes (laag en hoog).

Design studio 519
Afmetingen Hoge stand
⌀ 460 × 1900 mm
Afmetingen Lage stand
⌀ 460 × 460 mm
Kabel lengte 20 m
Gewicht 20 kg
Stapelbaar Nee

a) Levertijd: 4 – 8 weken na ontvangst aanbetaling of volgens voorraad. We zullen u altijd van tevoren laten weten wanneer uw goederen worden gemaakt of wanneer u de levering kunt verwachten.
b) De kleur van het product kan afwijken van die in de visualisatie (de visualisatie is alleen ter illustratie). De werkelijke kleur is afhankelijk van de kleur staal.

Egoé Website Logo

Downloads

Andere items uit collectie

LAS100 Lamp Laso

LAS101 Lamp Laso

Egoé Website Logo