Banken Barka 2-zits

BA128

Quality made in Europe / Czech Republic

Luxe 2-zits banken van een houten constructie en zitting. Daarnaast zitten er stalen strips aan zijkanten die zijn verzinkt en afgewerkt met poedercoating. Verder heeft het een rugleuning dat bekleed is met Batyline stof. Bovendien leverbaar in verschillende moderne kleuren. Het heeft een luxe uitstraling door de houten constructie. En het heeft een uitstekend zit comfort. Vanwege de 2-zits bank multi(functioneel) inzetbaar is zijn ze dus makkelijk verplaatsbaar. Deze luxe bank kan op alle plaatsen terecht.

product code BA128
Collectie Barka
Prijs vanaf € 1.072,-
Egoé Website Logo

Technische informatie

Houten constructie en zitting, stalen strips aan de zijkanten, verzinkt met poedercoating. Stalen rugleuning is bekleed met Batyline stof.

Design studio 519
Materiaal houten constructie, stalen strips aan de zijkanten, verzinkt met poedercoating, stalen rugleuning bekleed met Batyline
Afmeting 1270 × 725 × 830 mm
Gewicht IPE hout 43,8 kg
Gewicht Acacia hout 35,9 kg
Stapelbaar Nee
Keuze kleur frame en rugleuning
Keuze hout acacia/ IPE

a) Levertijd: 4 – 8 weken na ontvangst aanbetaling of volgens voorraad. We zullen u altijd van tevoren laten weten wanneer uw goederen worden gemaakt of wanneer u de levering kunt verwachten.
b) De kleur van het product kan afwijken van die in de visualisatie (de visualisatie is alleen ter illustratie). De werkelijke kleur is afhankelijk van de kleur staal.

Egoé Website Logo

Downloads

Andere items uit collectie

BA120 Banken Barka

BA122 Banken Barka

BA125 Banken Barka

BA126 Banken Barka

BA127 Banken Barka

BA128 Banken Barka

Egoé Website Logo

Afbeeldingen